Piept de vitel umplut

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de vitel umplut

De la pieptul de vitel se scot coastele. Bucata trebuie sa aiba 25 - 30 cm latime. Carnea care se taie de pe margini se trece prin masina impreuna cu ficatul, ceapa tocata si calita in 6 - 7 linguri de untdelemn, franzela muiata in apa si bine stoarsa. La tocatura se adauga smantana, patrunjelul tocat, ouale crude, piper si sare. La piept se cos toate gaurile, se umple cu tocatura. Morcovul taiat sferturi se introduce in tocatura pe lungime. Se frige in cratita, acoperit.

Ingrediente Piept de vitel umplut

2 kg piept de vitel

1/2 kg ficat de vitel

200 g franzela

200 g smantana

4 oua

1 ceapa mare

untdelemn

patrunjel

200 g morcov

300 - 400 g carne ce cade de la fasonare

sare

piper

Categorii