Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocan
Reteta culinara Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocan din categoria Oaie. Specific Maroc. Cum sa faci Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocan
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocan
Cred ca v-am bagat in ceata:)) Tan tan este de fapt un oras din Maroc, iar acest amestec de mirodenii ii poarta numele. Este un condiment minunat, care in compozitia lui intra aproximativ 13 condimente si poate fi folosit la orice fel de carne, la peste, legume, orez si bineinteles la mancarurile marocane tajine, kebab, chiftelute. Cat despre palcinta, aromele sunt discrete, nu sunt pregnante ca si cele de la "ras el hanout".
Ingrediente Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocan
1 pachet foi de placinta Bella(eu am folosit proaspete)
300-350 gr carne de miel
1 ceapa rosie
3 catei de usturoi
1 praf de sare si piper
1-2 linguri ulei de susan
1 ou
1 lingura pesmet
1 lingurita mirodenii Tan Tan
100 ml ulei de masline
100 gr fulgi de migdale(eu nu am avut si am folosit caju)
pentru decor:
1 galbenus
2-3 linguri lapte
de preferat fulgi de migdale(eu nu am avut si am inlocuit cu seminte de susan alb si negru)