Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Nimic nu e mai bun decat o carne gatita in sos! Usor de facut si care necesita doar cateva ingrediente; bucurati-va de reteta noastra de pui cu smantana si ciuperci. Ca acompaniament, ideal ar fi orezul (sau cartofii). O reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef!
Instructiuni de preparare Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Taiati ceapa, puiul si ciupercile in bucati. Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si caliti.
Adaugati carnea de pui, catel de usturoi, sare si piper si amestecati bine. Acoperiti si lasati 5 minute pe foc mediu. Adaugati ciupercile si gatiti timp de 5 minute, amestecand.
Se adauga smantana si se amesteca timp de aproximativ 3 minute. Adaugati cepsoara si amestecati bine.
Gata!
Ingrediente Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
2 lingurite cu unt
1 ceapa
150 gr de carne pui (1 piept)
1 catel de usturoi
Sare
Piper
100 gr ciuperci
100 ml smanatana
cepsoara