Pui indian cu ardei, curry si dafin

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui indian cu ardei, curry si dafin

Spalam ardeii si pieptul de pui dezosat, ii taiem pe jumatate, scotem semintele apoi ii taiem cubulete, pieptul de pui, de asemenea, se taie cubulete micute. Vom curata usturoiul, il spalam si vom taia in 4 fiecare catel, il calim intr- un vas de yena (asa am folosit eu) cu cele 3 linguri de uleiul de masline. Dupa care adaugam ardeii si carnea condimentata cu curry, piper, sare, dam toata compozitia pentru cateva minute la cuptor pentru a se cali putin toate, dupa care vom adauga vinul si supa. Se da iar la cuptor, se lasa la fiert pana scade spre final cand se adauga foile de dafin, se acopera cu un capac cca 5 minute dupa care se scoate si se poate servi. Este minunat cu un pahar de vin alb alaturi.

Ingrediente Pui indian cu ardei, curry si dafin

1 ardei gras rosu

1 lingura curry

1 piept de pui dezosat

1 lingurita piper negru macinat

sare dupa gust

100 ml supa de pui

3 linguri ulei de masline

5 catei deusturoi

50 ml vin

Categorii