Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

Reteta culinara din categoria Oaie. Cum sa faci Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

 

Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat. Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri. Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))

 

INGREDIENTE
o pulpa de ied,cam 1,500 kg. 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita piper 1/2 lingurita rozmarin 1 foaie dafin 100 ml vin alb Cotnari Marinada 1/2 lingurita. sare 1/2 lingurita piper 1 baton scortisoara 4 boabe ienibahar 2 foi dafin 250 ml. vin alb Cotnari 1/2 lamaie

Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.

Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.

Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.

Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.

Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.

Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.

Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.

Friptura se serveste calda sau rece.

Sa va fie de folos!

Ingrediente Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

o pulpa de ied,cam 1,500 kg.

1/4 lingurita sare

1/4 lingurita piper

1/2 lingurita rozmarin

1 foaie dafin

100 ml vin alb Cotnari

Marinada

1/2 lingurita. sare

1/2 lingurita piper

1 baton scortisoara

4 boabe ienibahar

2 foi dafin

250 ml. vin alb Cotnari

1/2 lamaie

Categorii