Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Reteta culinara Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver din categoria Oaie. Cum sa faci Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Am vrut o friptura de miel mai altfel si-am pornit in cautare prin vastul internet. Satula de friptura la cuptor, m-am oprit la ceva aromat si bun, o friptura inabusita in vin. Ia sa vedem cum mi-a venit din nou in ajutor caserola de marinare cu timp redus de la aparatul de marinat Food Saver. ;)
Ingrediente Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
o pulpa de miel
200 ml vin rosu dulce
40 ml ulei (plus cateva linguri pentru marinada)
1/3 lingurita scortisoara
1/3 lingurita cimbru (plus cimbru pentru sosul de vin)
1/3 lingurita boia de ardei
4-5 linguri zeama lamaie
sare
piper
o ceapa rosie
3 catei usturoi
apa