Pulpa de miel gatit cu bere

Reteta culinara Pulpa de miel gatit cu bere din categoria Oaie. Specific Belgia. Cum sa faci Pulpa de miel gatit cu bere

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel gatit cu bere

 

Azi sarbatoresc 3 ani de cand sunt inscrisa pe acest site  minunat. Va multumesc si va pup pe toti! Va propun o reteta de sarbatoare delicioasa. Este o varianta cu miel a retetei belgiene Carbonade - tocanita traditionala din zona flamanda care este facuta cu carne de vita si bere. Bautura cu hamei fragezeste si complimenteaza carnea .   https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/picior-de-miel-gatit-cu-bere.html

Ingrediente Pulpa de miel gatit cu bere

3 picioare de miel (souris d’agneau)

0,5 l de bere de calitate

2 pahare cu apa fiarta

2 cepe

2 morcovi

cimbru uscat, dafin

2 catei de usturoi

2 linguri de fond de vitel

sare, piper

700 g de cartofi mici

4 linguri ulei

sare marina

2 linguri bulion de rosii

patrunjel tocat

Categorii