Pulpa de miel gatit cu bere
Reteta culinara Pulpa de miel gatit cu bere din categoria Oaie. Specific Belgia. Cum sa faci Pulpa de miel gatit cu bere
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de miel gatit cu bere
Azi sarbatoresc 3 ani de cand sunt inscrisa pe acest site minunat. Va multumesc si va pup pe toti! Va propun o reteta de sarbatoare delicioasa. Este o varianta cu miel a retetei belgiene Carbonade - tocanita traditionala din zona flamanda care este facuta cu carne de vita si bere. Bautura cu hamei fragezeste si complimenteaza carnea . https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/picior-de-miel-gatit-cu-bere.html
Ingrediente Pulpa de miel gatit cu bere
3 picioare de miel (souris d’agneau)
0,5 l de bere de calitate
2 pahare cu apa fiarta
2 cepe
2 morcovi
cimbru uscat, dafin
2 catei de usturoi
2 linguri de fond de vitel
sare, piper
700 g de cartofi mici
4 linguri ulei
sare marina
2 linguri bulion de rosii
patrunjel tocat