Pulpă de miel gătită în vasul roman

Reteta culinara Pulpă de miel gătită în vasul roman din categoria Oaie. Cum sa faci Pulpă de miel gătită în vasul roman

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpă de miel gătită în vasul roman

 

;) O fi bun Multicookerul, sau vas-ul sub presiune, dar vasul Roman întrece tot modernismul ;) Preparatele sunt mult mai gustoase și savuroase! ;)

Ingrediente Pulpă de miel gătită în vasul roman

pulpă de miel 1 bucată,

șoric de porc afumat,

usturoi 4-5 căței,

sare iodată,

mirodenii ( rozmarin, cimbru, boia de ardei dulce, busuioc, măghiran, piper de trei culori),

ulei de măsline aromatizat cu cimbru și rozmarin,

roșii 4 bucăți,

vin alb demisec cca. 300 ml.

Categorii