Pulpa de miel in oala de lut
Reteta culinara din categoria Oaie. Cum sa faci Pulpa de miel in oala de lut
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de miel in oala de lut
E cu miel, e cu usturoi verde, e ca nu mai este...lins spre lins cu gura-n jos ca a fost delicios...
INGREDIENTE
Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete peste noapte, apoi am spalat-o si am portionat-o. Am asezat bucatile de miel in oala de lut, am presarat sare, piper. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat marunt cu tot cu frunzele verzi, l-am adaugat peste bucatile de miel, am adaugat uleiul si apa si am asezat capacul peste oala. Oala am bagat-o in cuptor si am dat focul la minim, am lasat cca 2 ore la foc minim. Dupa 2 ore am ridicat capacul si am mai lasat la cuptor cca 20 min, sa se rumeneasca putin.Un deliciu, mai ales daca-ti place carnea de miel.
Ingrediente Pulpa de miel in oala de lut
1 pulpa miel- partea din spate cca 1,5 kg
usturoi verde ( din gradina, ca am pus acum am)
sare grunjoasa
piper macinat
ulei cca 100 ml
300 ml apa