Pulpa de miel la Crock-Pot
Reteta culinara Pulpa de miel la Crock-Pot din categoria Oaie. Cum sa faci Pulpa de miel la Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de miel la Crock-Pot
Pentru că îmi propusesem să gătesc o pulpă de miel, dar nu am avut curajul să pornesc cuptorul de mult, am pregătit-o la Crock-Pot. A iesit o friptura buna, moale si parfumata. L-am servit cu cartofi copti si un sos de usturoi si iaurt.
1 pulpa de miere oregano cimbru piper cu usturoi boia dulce 150 ml vin roz 1 lingura ulei cartofi copți și sos de usturoi pentru servire Curățați dovleceii, dați-i pe răzătoare și stoarceți sucul. Se presară mirodeniile peste el, apoi uleiul și se masează bine. Puneți pulpa într-un bol mare și turnați vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la frigider pentru 24 de ore. Din când în când întoarcem pulpa pe cealaltă parte, astfel încât totul să rămână în vin. Porniți încet Crock-Pot timp de 4 ore și puneți pulpa împreună cu sucul rămas. Dupa ce a trecut timpul il putem da la cuptor pentru 5 minute sa se rumeneasca frumos. Serviți friptura cu cartofi copți sau alte legume, de preferat sos de usturoi.Ingrediente Pulpa de miel la Crock-Pot
1 pulpa miel
oregano
cimbru
piper cu usturoi
boia dulce
150 ml vin roze
1 lingura ulei
cartofi la cuptor si sos de usturoi pentru servit