Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi
Reteta culinara Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi din categoria Oaie. Specific Iordania. Cum sa faci Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi
INGREDIENTE
Ingrediente Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi
1 pulpa de miel de cca 2kg( este mai fraged decat pulpa)
1 fir de rozmarin
10 catei de usturoi
15 linguri ulei de masline( pentru asezonare si pentru prajit carnea)
1 cartof mare ( sau 12 cartofi noi)
10 rosii mici( cherry)
3-4 cepe mici
2 fire de ceapa verde
cimbru uscat
tarhon uscat
sucul de la 1 lamaie
1 lamaie intreaga
2 morcovi
ardei gras in mau multe culori( rosu, verde, galben)
1 cana de masline verzi( se pot si negre daca nu avem verzi)
2 cani supa Maggi de pui
condiment mixt macinat: scortisoara, cuisoare,nucsoara,ghimbir,foi de dafin ( sau condiment pentru friptura)
sare dupa gust
piper proaspat macinat dupa gust