Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi

Reteta culinara Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi din categoria Oaie. Specific Iordania. Cum sa faci Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi

 

INGREDIENTE
1 pulpa de miel de cca 2kg( este mai fraged decat pulpa) 1 fir de rozmarin 10 catei de usturoi 15 linguri ulei de masline( pentru asezonare si pentru prajit carnea) 1 cartof mare ( sau 12 cartofi noi) 10 rosii mici( cherry) 3-4 cepe mici 2 fire de ceapa verde cimbru uscat tarhon uscat sucul de la 1 lamaie 1 lamaie intreaga 2 morcovi ardei gras in mau multe culori( rosu, verde, galben)  1 cana de masline verzi( se pot si negre daca nu avem verzi) 2 cani supa Maggi de pui  condiment mixt macinat: scortisoara, cuisoare,nucsoara,ghimbir,foi de dafin ( sau condiment pentru friptura) sare dupa gust piper proaspat macinat dupa gust

Ingrediente Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi

1 pulpa de miel de cca 2kg( este mai fraged decat pulpa)

1 fir de rozmarin

10 catei de usturoi

15 linguri ulei de masline( pentru asezonare si pentru prajit carnea)

1 cartof mare ( sau 12 cartofi noi)

10 rosii mici( cherry)

3-4 cepe mici

2 fire de ceapa verde

cimbru uscat

tarhon uscat

sucul de la 1 lamaie

1 lamaie intreaga

2 morcovi

ardei gras in mau multe culori( rosu, verde, galben)

 1 cana de masline verzi( se pot si negre daca nu avem verzi)

2 cani supa Maggi de pui

 condiment mixt macinat: scortisoara, cuisoare,nucsoara,ghimbir,foi de dafin ( sau condiment pentru friptura)

sare dupa gust

piper proaspat macinat dupa gust

Categorii