Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Reteta culinara Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver din categoria Oaie. Cum sa faci Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

 

Deseori, în trecut, marinam cărnurile în oțet de vin țărănesc, natural și sănătos. Ieșeau tare, tare fragede și suculente. Și pentru că socrii mei mi-au adus miel de la țară, i-am rugat să-mi aducă și oțet pentru a prepara carnea așa cum știam eu odată. Dar asta nu e tot. Am avut și un mare ajutor mai ales pentru a scurta perioada de marinare, dar și pentru modul în care carnea este ajutată să-și deschidă porii și să pătrundă în interiorul ei, soluția de marinare. Este vorba despre caserola pentru marinare de la Food Saver, care chiar face minuni.

Ingrediente Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

1 pulpă de miel

Pentru marinată:

125 ml oțet țăranesc de vin roșu

25 ml ulei de măsline

250 ml apă minerală

1 crenguță rozmarin

2-3 frunze de busuioc

o razătură condimente Spicy&Hot

salvie uscată

cimbru

5-6 căței de usturoi

sare

Categorii