Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Reteta culinara Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver din categoria Oaie. Cum sa faci Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Deseori, în trecut, marinam cărnurile în oțet de vin țărănesc, natural și sănătos. Ieșeau tare, tare fragede și suculente. Și pentru că socrii mei mi-au adus miel de la țară, i-am rugat să-mi aducă și oțet pentru a prepara carnea așa cum știam eu odată. Dar asta nu e tot. Am avut și un mare ajutor mai ales pentru a scurta perioada de marinare, dar și pentru modul în care carnea este ajutată să-și deschidă porii și să pătrundă în interiorul ei, soluția de marinare. Este vorba despre caserola pentru marinare de la Food Saver, care chiar face minuni.
Ingrediente Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
1 pulpă de miel
Pentru marinată:
125 ml oțet țăranesc de vin roșu
25 ml ulei de măsline
250 ml apă minerală
1 crenguță rozmarin
2-3 frunze de busuioc
o razătură condimente Spicy&Hot
salvie uscată
cimbru
5-6 căței de usturoi
sare