Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate. Dupe ce le-am scos din marinada le dam cu putina boia. Taiem ceapa si usturoiul verde marunt si le asezam intr-o tava pe care am uns-o cu untura. Deasupra asezam pulpele si mai presaram ceapa si usturoi verde. Adaugam vinul si introducem tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade, pentru aproximativ 50-60 de minute. Inlaturam verdeturile de deasupra, intoarcem pulpele si punem peste ele frunze verzi de coriandru. Mai lasam friptura la cuptor pentru 10-15 minute sa se rumeneasca. Servim friptura alaturi de cartofi piure si salata verde. Pofta mare sa aveti ! http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-pe-pat-de-ceapa-si.html

Ingrediente Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

2 pulpe de miel

2-3 legaturi ceapa verde

2 legaturi usturoi verde

200 ml vin

1 lingura untura

frunze coriandru verde

frunze marar verde

sare

boia

piper

pentru marinada:

ulei

zeama de lamaie

frunze de coriandru

sare

piper

1 pahar vin

Categorii