Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru
Reteta culinara Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru
Traditia spune ca pe masa de Paste , romanul trebuie sa aiba friptura de miel.Dar voiam sa nu fac traditionala friptura, asa ca am ales sa o fac pe aceasta. Frunzele de coriandru au un gust deosebit de al semintelor, putin mai... acide.
Ingrediente Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru
2 pulpe de miel
2-3 legaturi ceapa verde
2 legaturi usturoi verde
200 ml vin
1 lingura untura
frunze coriandru verde
frunze marar verde
sare
boia
piper
pentru marinada:
ulei
zeama de lamaie
frunze de coriandru
sare
piper
1 pahar vin