Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Reteta culinara Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

 

Traditia spune ca pe masa de Paste , romanul trebuie sa aiba friptura de miel.Dar voiam sa nu fac traditionala friptura, asa ca am ales sa o fac pe aceasta. Frunzele de coriandru au un gust deosebit de al semintelor, putin mai... acide.

Ingrediente Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

2 pulpe de miel

2-3 legaturi ceapa verde

2 legaturi usturoi verde

200 ml vin

1 lingura untura

frunze coriandru verde

frunze marar verde

sare

boia

piper

 pentru marinada:

ulei

zeama de lamaie

frunze de coriandru

sare

piper

1 pahar vin

Categorii