PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL

Reteta culinara PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL

 

imi pare rau ca nu am poze,este o reteta mai veche,dar va asigur ca este un deliciu

Ingrediente PULPA DE MIEL UMPLUTA CU SPANAC , FRUCTE USCATE SI SOS DE MIEL

2 kg pulpa de miel

250 gr frunze de spanac,

1 legatura mare de macris,

rozmarin,

1/2 coaja de lamaie rasa,

5 catei de usturoi curatati si taiati felii,

75 gr fructe uscate,taiate bucati,

50 gr unt moale,

2 linguri ulei de masline,

1 morcov,

1 ceapa,

o tulpina de telina taiata felii,

o legatura patrunjel,

2 linguri faina,

3 linguri de vin rosu

Categorii