Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

 

O friptură delicioasă, aromată, Crock Pot, servită cu orez brun fiert și salată de sfeclă.

600 gr pulpa de porc 2 ardei grasi 2 bucati de ceapa rosie 2 catei de usturoi sare piper tocat cu usturoi boia dulce / iute cimbru uscat maghiran uscat 150 ml apă

Tăiem carnea în felii mai groase. Adăugați condimentele și masați bine carnea.

Curățați ceapa și ardeiul și tăiați-le în sferturi.

Pornim slow cooker-ul Crock-Pot pe functia de coacere la 150 grade C, timp de o ora.

Cand aparatul este gata, punem carnea in vas, apoi legumele. Se toarnă apă și se acoperă cu un capac. La jumătatea drumului, întoarcem carnea pe cealaltă parte. Servește carnea cu orez fiert sau cartofi și salata ta preferată.

Ingrediente Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

600 gr pulpa de porc

2 ardei grasi

2 bucati ceapa rosie

2 catei de usturoi

sare

piper macinat cu usturoi

boia dulce/iute

cimbru uscat

maghiran uscat

150 ml apa

Categorii