Pulpe de pui cu legume chinezești și bulgur

Reteta culinara Pulpe de pui cu legume chinezești și bulgur din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpe de pui cu legume chinezești și bulgur

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu legume chinezești și bulgur

 

Salutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de când nu v-am mai adus rețete a la Panacris! Dar, cu pandemia asta și de când și-au luat zborul Zmeișorii, mai greu cu preparate netradiționale și noutăți. Promit să revin în forță! :D  Dar nah, mi-am încercat norocul! Se pare că doar eu am savurat preparatul, TataZmeu mai puțin entuziasmat de bulgur :D Dar m-am gândit că poate unora vă face face cu ochiul rețeta, creată adhoc. Gata cu vorba și hai la treabă! Simplu și bun, cu un pic de răbdare, veți avea savoare! ;)  

Pulpe de pui 4 bucăți, Mix de legume chinezești cca. 400 g, Ulei de floarea soarelui 2 linguri, Condiment ptr pui 2 linguri, Sos de soia 1 lingură, Sos Teryaki 1 lingură, Sos de pește 1 lingură, Bulgur din grâu dur cca. 200 g.

Pulpele de pui se curăță, spală și taie în două. În vasul de ceramică al minunatului aparat de gătit slow de la CrockPot se așază pulpele, se asezonează cu mirodeniile ptr carnea de pui, uleiul și sos-urile, se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele, apoi se setează aparatul la slow coocking ptr 60  minute, se acoperă și se dă start.

După cele 60 de minute se adaugă legumele chinezești și se mai lasă la gătit cca. 30 minute,apoi se adaugă bulgurul, în funcție de cât lichid au lăsat legumele se mai adaugă cca. 200 ml apă și se lasă la gătit la slow cook minim 30 minute.

Mâncărica se servește fierbinte ca atare sau după gustul fiecăruia cu un adaos de sosuri dulci, picante.

Spor și poftă bună!

Ingrediente Pulpe de pui cu legume chinezești și bulgur

Pulpe de pui 4 bucăți, Mix de legume chinezești cca. 400 g, Ulei de floarea soarelui 2 linguri, Condiment ptr pui 2 linguri, Sos de soia 1 lingură, Sos Teryaki 1 lingură, Sos de pește 1 lingură, Bulgur din grâu dur cca. 200 g.

Categorii