Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

Luam pielea de pe pulpe. Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente. Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora. Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata.... Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta. Dar asta depinde de grillul fiecareia. Eu am servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata. Pofta mare !

Ingrediente Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

4 pulpe pui

100 ml vin

3 linguri ulei

amestec condimente pui Fuch

usturoi

piper

chilli

sare aromata

Categorii