Punci cu amestec de plante aromatice

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Punci cu amestec de plante aromatice

1. Se fierb in vin plantele aromatice si zaharul 20 de minute. Se adauga toate infuziile, coaja de lamâie si de portocala, stafidele, migdalele si se amesteca bine. 2. Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. 3. Punciul se serveste cald ornat cu cimbru si flori de limba mielului.

Ingrediente Punci cu amestec de plante aromatice

1 ½ l vin rosu

coaja de scortisoara

3 cuisoare

1/2 lingurita creson

1/2 ceasca infuzie de salvie

1/2 ceasca infuzie de maghiran

1/2 ceasca infuzie de cimbru

1 ½ lingurite coaja de portocala rasa

1 lingurita coaja de lamâie rasa

1 lingura zahar

1 ceasca lapte

1 ceasca stafide

1 ceasca migdale curatate. taiate

1 lingura cimbru si flori de limba mielului (pentru omat)

Categorii