Quiche Lorraine

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Quiche Lorraine

Puneti intr-un castron untul inmuiat si adaugati faina,ouale,sarea si piperul.Amestecati bine pina obtineti o compozitie omogena. Intindeti din aceasta compozitie o foaie,puneti-o intr-o tava rotunda(sau de pizza).Intepati din loc in loc cu o furculita ca aluatul sa nu se umfle in timpul coptului,lasati 15 min in cuptorul incins in prealabil. Taiati in cubulete baconul(sunca) si cascavalul(brinza). In alt vas amestecati bine smintina,ouale,sarea si piperul.Presarati peste foaia quiche coapta cubuletele de sunca si cascaval.Turnati deasupra amestecul de oua si smintina si dati la cuptor.Coaceti timp de 30 de min la foc moderat,apoi lasati sa se rumeneasca inca 10-15 min la foc iute. Taiati tarta in felii si serviti-o calda sau rece.

Ingrediente Quiche Lorraine

Pentru aluat:200g unt, faina,2 oua,sare,piper.

Pentru umplutura:200g bacon (sunca),200g cascaval(brinza),5 oua,300g smintina,sare,piper.

Categorii