Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Reteta culinara Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

 

Ravioli, provocarea fiecarei persoane care se respecta si isi pregateste sarguincios pastele de casa. Un tip de paste care-ti da toata libertatea din lume, libertatea de exprimare prin gust, prospetime si inedit. 

Ingrediente Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Boia dulce bio – 3 linguri Faina calitativa – 160 g Gris – 40 g Oua – 2 buc Ricotta – 50 g Branza de capra – 150 g Baby spanac – 100 g (1 casoleta) Usturoi – 2 catei Ulei de masline – 7 linguri Ciuperci Champignon – 4 buc Ciuperci Hribi – 4 buc Ciuperci Galbiori – 8-9 buc Ciuperci Zbarciog – 4-5 buc Unt – 25 g Cimbru uscat – 1/2 lingurita Vin alb, demisec, calitativ – 40 ml Sare si piper alb dupa gust *Extra faina pentru framantat – cca 80-100 g

Boia dulce bio – 3 linguri

Faina calitativa – 160 g

Gris – 40 g

Oua – 2 buc

Ricotta – 50 g

Branza de capra – 150 g

Baby spanac – 100 g (1 casoleta)

Usturoi – 2 catei

Ulei de masline – 7 linguri

Ciuperci Champignon – 4 buc

Ciuperci Hribi – 4 buc

Ciuperci Galbiori – 8-9 buc

Ciuperci Zbarciog – 4-5 buc

Unt – 25 g

Cimbru uscat – 1/2 lingurita

Vin alb, demisec, calitativ – 40 ml

Sare si piper alb dupa gust

Categorii