Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi
Reteta culinara Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi
Ravioli, provocarea fiecarei persoane care se respecta si isi pregateste sarguincios pastele de casa. Un tip de paste care-ti da toata libertatea din lume, libertatea de exprimare prin gust, prospetime si inedit.
Ingrediente Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi
Boia dulce bio – 3 linguri Faina calitativa – 160 g Gris – 40 g Oua – 2 buc Ricotta – 50 g Branza de capra – 150 g Baby spanac – 100 g (1 casoleta) Usturoi – 2 catei Ulei de masline – 7 linguri Ciuperci Champignon – 4 buc Ciuperci Hribi – 4 buc Ciuperci Galbiori – 8-9 buc Ciuperci Zbarciog – 4-5 buc Unt – 25 g Cimbru uscat – 1/2 lingurita Vin alb, demisec, calitativ – 40 ml Sare si piper alb dupa gust *Extra faina pentru framantat – cca 80-100 g
Boia dulce bio – 3 linguri
Faina calitativa – 160 g
Gris – 40 g
Oua – 2 buc
Ricotta – 50 g
Branza de capra – 150 g
Baby spanac – 100 g (1 casoleta)
Usturoi – 2 catei
Ulei de masline – 7 linguri
Ciuperci Champignon – 4 buc
Ciuperci Hribi – 4 buc
Ciuperci Galbiori – 8-9 buc
Ciuperci Zbarciog – 4-5 buc
Unt – 25 g
Cimbru uscat – 1/2 lingurita
Vin alb, demisec, calitativ – 40 ml
Sare si piper alb dupa gust