Tortellini cu sunca si sos Cheddar

Reteta culinara din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Tortellini cu sunca si sos Cheddar

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tortellini cu sunca si sos Cheddar

 

 Se stie ca sunt fan Tortellini. Ador textura lor de paste preparate in casa. Nici macar nu mai conteaza cu ce sunt umpluti, am eu grija sa le dau ,stralucire si gust "!!!

 

INGREDIENTE
250 gr tortellini cu prosciuto 200 gr sunca de porc 200 gr fasole verde +galbena -din conserva 200 gr branza Cheddar 100 ml lapte 4 linguri ulei masline 2 linguri unt 1 caciulie mica usturoi 1 ardei rosu iute sare nucsoara razuita piper negru macinat Tortellini se pun la fiert in apa cu sare. Fierbeti respectand indicatiile de pe ambalaj. Sunca se taie juliene si se prajeste in ulei pana devine crocanta. Se scoate sunca din tigaie si se pune usturoiul si untul. Cand untul incepe sa se topeasca, se adauga branza Cheddar razuita, nucsoara si 100 ml lapte. Sarati si piparati. Fasolea verde se scoate din conserva, se spala cu apa rece si se strecoara. Trageti tigaia de pe foc si amestecati in sos tortellini si fasolea verde. La servire, in fiecare farfurie puneti deasupra sunca prajita si cubulete de ardei iute pentru gust si decor. Pofta buna !!!

Ingrediente Tortellini cu sunca si sos Cheddar

250 gr tortellini cu prosciuto

200 gr sunca de porc

200 gr fasole verde +galbena -din conserva

200 gr branza Cheddar

100 ml lapte

4 linguri ulei masline

2 linguri unt

1 caciulie mica usturoi

1 ardei rosu iute

sare

nucsoara razuita

piper negru macinat

Categorii