Tortellini cu pui si patru branzeturi
Reteta culinara din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Tortellini cu pui si patru branzeturi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tortellini cu pui si patru branzeturi
Bineinteles ca pofta de tortellini a lovit din nou !!! Nu am facut decat curatenie la capatelele de branzeturi !!!
250 gr tortellini umpluti- nu conteaza de care ca gustul il definim noi 250 gr piept pui 100 gr ciuperci brune taiate 100 gr fasole verde fiarta 50 ml ulei masline 100 gr gorgonzola picanat 100 branza Cheddar 50 gr crema branza 50 gr cascaval emmentaler 3 catei usturoi sare piper negru macinat busuioc verde Intr-o tigaie tip wok se soteaza usturoiul taiat feliute in ulei de masline . Imediat adaugati pieptul de pui taiat fasiute . Intre timp fierbeti tortellini respectand indicatiile de pe ambalaj . Cand pieptul de pui s-a albit, condimnentati cu sare si piper . Transferati in tigaia cu pui, doua-trei polonice din apa in care fierb pastele . Se pun toate branzeturile disponibile :D . si se lasa sa se topeasca pana se omogenizeaza si se formeaza un sos . Adaugati ciupercile, fasolea verde si tortellini in sosul cu pui . Amestecati cu blandete sa nu se rupa frumusetile de paste . La servire se decoreaza cu busuioc proaspat !!!! Pofta buna !!!Ingrediente Tortellini cu pui si patru branzeturi
250 gr tortellini umpluti- nu conteaza de care ca gustul il definim noi
250 gr piept pui
100 gr ciuperci brune taiate
100 gr fasole verde fiarta
50 ml ulei masline
100 gr gorgonzola picanat
100 branza Cheddar
50 gr crema branza
50 gr cascaval emmentaler
3 catei usturoi
sare
piper negru macinat
busuioc verde