Tortellini cu pui si patru branzeturi

Reteta culinara din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Tortellini cu pui si patru branzeturi

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tortellini cu pui si patru branzeturi

 

 Bineinteles ca pofta de tortellini a lovit din nou !!! Nu am facut decat curatenie la capatelele de branzeturi !!! 

250 gr tortellini umpluti- nu conteaza de care ca gustul il definim noi 250 gr piept pui 100 gr ciuperci brune taiate 100 gr fasole verde fiarta 50 ml ulei masline 100 gr gorgonzola picanat 100 branza Cheddar 50 gr crema branza 50 gr cascaval emmentaler 3 catei usturoi sare piper negru macinat busuioc verde  Intr-o tigaie tip wok se soteaza usturoiul taiat feliute in ulei de masline . Imediat adaugati pieptul de pui taiat fasiute . Intre timp fierbeti tortellini respectand indicatiile de pe ambalaj . Cand pieptul de pui s-a albit, condimnentati cu sare si piper .  Transferati in tigaia cu pui, doua-trei polonice din apa in care fierb pastele . Se pun toate branzeturile disponibile :D . si se lasa sa se topeasca pana se omogenizeaza si se formeaza un sos . Adaugati ciupercile, fasolea verde si tortellini in sosul cu pui . Amestecati cu blandete sa nu se rupa frumusetile de paste .  La servire se decoreaza cu busuioc proaspat !!!! Pofta buna !!!

Ingrediente Tortellini cu pui si patru branzeturi

250 gr tortellini umpluti- nu conteaza de care ca gustul il definim noi

250 gr piept pui

100 gr ciuperci brune taiate

100 gr fasole verde fiarta

50 ml ulei masline

100 gr gorgonzola picanat

100 branza Cheddar

50 gr crema branza

50 gr cascaval emmentaler

3 catei usturoi

sare

piper negru macinat

busuioc verde

Categorii