Rulou de pita

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulou de pita

Intind bine aluatul -nu trebuie sa fie tare mare caci rulez numai o data ca sa se poata coace. Pe aluat presar din sosul de rosii tona scursa si faramitata,ceapa,si masline.Rulez aluatul o data indoindul la capete.Il pun in tava cu pergament si il ung cu putina apa rece si ornez cu rosioare cherry.Il las sa se coaca 20-30 de minute la 200 de grade sau pina sa rumenit frumos.Se poate servi indata dar este mai gustos cind se raceste,sau a doua zi. Iar pentru cine nu stie -cantitatile ptr aluat de pita sint:1kg de faina 50 gr de drojdie proaspata 1/4pahar ulei de masline 1lingura de zahar ptr drojdie 1lingurita sare 2-21/2pahre de apa calduta.

Ingrediente Rulou de pita

1foaie de aluat de pita-dupa ce pregatesc 2pite din aluatul de pita imi ramane o bucata de aluat si nu este de ajuns ptr o pita atunci folosesc acest rest de aluat ptr rulou.

2conserve de ton in apa

sos de pita

ceapa taiata rondele subtiri

brinza ce a rama

masline taiate felioare

rosioare cherry

putin susan.

Categorii