Salau ca-n Ardeal
Reteta culinara Salau ca-n Ardeal din categoria Salau. Specific Ungaria. Cum sa faci Salau ca-n Ardeal
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salau ca-n Ardeal
Eu am avut preparatul asta la nunta, imi place mult si m-am gandit sa vi-l recomand si voua. In mod normal portia este pentru o singura persoana, dar pentru a nu ii descuraja pe cei carora li s-ar putea parea imensa am mentionat ca ar fi si doua portii ;). Timp de pregatire 45 minute, timp de gatire 60 minute.
Ingrediente Salau ca-n Ardeal
File salau – 1 buc Ceapa alba – 1 buc Ceapa rosie – 1 buc Ceapa verde – 1 buc Rosie – 1 buc Marar tocat – 1 lingurita Boia dulce – 3 linguri Faina – 3-4 linguri Ou – 1 buc Cartofi – 3-4 buc Ulei de floarea soarelui, pentru prajit – 50 ml Cascaval afumat – 100 g Smantana de gatit – 100 ml Ulei de masline – 25 ml Zeama de lamaie – 2 lingurite Sare, piper – dupa gust
File salau – 1 buc
Ceapa alba – 1 buc
Ceapa rosie – 1 buc
Ceapa verde – 1 buc
Rosie – 1 buc
Marar tocat – 1 lingurita
Boia dulce – 3 linguri
Faina – 3-4 linguri
Ou – 1 buc
Cartofi – 3-4 buc
Ulei de floarea soarelui, pentru prajit – 50 ml
Cascaval afumat – 100 g
Smantana de gatit – 100 ml
Ulei de masline – 25 ml
Zeama de lamaie – 2 lingurite
Sare, piper – dupa gust