Salau ca-n Ardeal

Reteta culinara Salau ca-n Ardeal din categoria Salau. Specific Ungaria. Cum sa faci Salau ca-n Ardeal

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salau ca-n Ardeal

 

Eu am avut preparatul asta la nunta, imi place mult si m-am gandit sa vi-l recomand si voua. In mod normal portia este pentru o singura persoana, dar pentru a nu ii descuraja pe cei carora li s-ar putea parea imensa am mentionat ca ar fi si doua portii ;). Timp de pregatire 45 minute, timp de gatire 60 minute.

Ingrediente Salau ca-n Ardeal

File salau – 1 buc Ceapa alba – 1 buc Ceapa rosie – 1 buc Ceapa verde – 1 buc Rosie – 1 buc Marar tocat – 1 lingurita Boia dulce – 3 linguri Faina – 3-4 linguri Ou – 1 buc Cartofi – 3-4 buc Ulei de floarea soarelui, pentru prajit – 50 ml Cascaval afumat – 100 g Smantana de gatit – 100 ml Ulei de masline – 25 ml Zeama de lamaie – 2 lingurite Sare, piper – dupa gust

File salau – 1 buc

Ceapa alba – 1 buc

Ceapa rosie – 1 buc

Ceapa verde – 1 buc

Rosie – 1 buc

Marar tocat – 1 lingurita

Boia dulce – 3 linguri

Faina – 3-4 linguri

Ou – 1 buc

Cartofi – 3-4 buc

Ulei de floarea soarelui, pentru prajit – 50 ml

Cascaval afumat – 100 g

Smantana de gatit – 100 ml

Ulei de masline – 25 ml

Zeama de lamaie – 2 lingurite

Sare, piper – dupa gust

Categorii