Salau ,, en papillote'' cu mozzarela si cimbrisor

Reteta culinara Salau ,, en papillote'' cu mozzarela si cimbrisor din categoria Salau. Specific Franta. Cum sa faci Salau ,, en papillote'' cu mozzarela si cimbrisor

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salau ,, en papillote'' cu mozzarela si cimbrisor

 

Inspirata de crapul en papillote cu pin al Bucatarasei Alina ., am poftit si eu la peste bun . Am studiat problema si am fost multumita de multitudinea combinatiilor si de modul sanatos de preparare.. Dupa ce am si consumat din deliciosul preparat am concluzionat ca o sa fie modul meu preferat de pregatire al pestelui . Multumesc Alina . !!!En papillote [ in pachet -in franceza] , reprezinta o tehnica de gatire a carnurilor, in special peste , pui ,si legume impachetate in hartie de copt (uneori folie de aluminiu, pungi din plastic speciale sau frunze – cel mai adesea de bananier – în Asia). Tehnica en papillote permite gătirea înăbuşită alături de vinuri, uleiuri, ierburi aromate şi alte mirodenii şi care împiedică uscarea cărnii şi facilitează aromarea ei în profunzime. Cărnurile gătite en papillote se pot servi si în hârtia în care au fost gătite, pentru a savura sucul rezultat în urma procesului de preparare.

Ingrediente Salau ,, en papillote'' cu mozzarela si cimbrisor

6 rondele de salau[ 600-900 gr}

3 linguri otet orez

3 linguri ulei masline

3 linguri rondele praz

100 gr cas mozzarela

cimbrisor lamaiat verde

rosii cherry

sare

Categorii