Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte
Reteta culinara Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte din categoria Pastrav. Specific Romania. Cum sa faci Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte
Pai de la cine sa inveti sa prepari saramura cu peste, daca nu de la Bucatarasi de pe malul Dunarii ? M-am indragostit de saramura de peste urmarind retetele postate de Ina :https://www.bucataras.ro/retete/saramura-de-caras-7719.html, Dya https://www.bucataras.ro/retete/saramura-de-biban-67714.html sau Vero-Closca https://www.bucataras.ro/retete/saramura-de-salau-9060.html. Le multumesc pentru aceste retete sanatoase si gustoase.
Ingrediente Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte
2 pastravi [1 kg]
2-3 linguri ulei masline
2 rosii
1 ardei rosu
2 lamai
2 cepe
2 foi dafin
2 lingurite ardei jalpaneo rondele [ murat ]
2 linguri otet cu gust de tarhon
1 lingurita piper boabe
1 lingurita rasa cimbrisor uscat
6 catei usturoi
sare
busuioc verde
patrunjel verde
1.5 l apa