Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi

Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri. Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si se scot scobitorile. Pieptul de pui se portioneaza in doua bucati, care se bat usor, se adauga piper si sare. Albusul se bate bine. Cascavalul se da pe razatoarea mica. Bucatile de carne se trec prin albusul de ou dupa care se trec prin cascavalul ras. Se pun la prajit in uleiul incins, si se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe un servetel absorbant. Se servesc calde alaturi de trandafirasii de cartofi. Pofta buna !

Ingrediente Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi

Pentru o persoana

-150g piept de pui

-50 g cascaval

-ulei pt prajit

-piper

-sare

-2 cartofi

-1 albus de ou

Categorii