Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

Reteta culinara Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot! din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

 

 Sperăm să fie util, Multicooker-ul Crock-Pot 5in1 Digital 5,6L poate pregăti rapid și convenabil o masă gustoasă și copioasă.

1,2 kg spate de cerb 100 ml ulei de floarea soarelui 1/2 lingurita boia 1/2 lingurita pudra de ghimbir 1/2 lingurita rozmarin uscat 1/2 linguriță de boia spaniolă afumată 2 linguri otet de mere infuzat cu afine 2 a fost dafin 1 catel de usturoi verde 1 kg de cartofi 1 buchet mic de patrunjel sare piper negru  Carnea de căprioară este sărată, piperată.  Pune uleiul în vasul aparatului și prăjește ușor carnea pe toate părțile. Deasupra se toarna o cana de apa si se pun frunzele de dafin, otetul de afine, usturoiul, boia de ardei si rozmarinul. Se pune capacul si se lasa la fiert o ora. Am folosit funcția de coacere. Dacă lichidul scade prea tare, adăugați mai multă apă. Între timp, decojiți și tocați cartofii. Sarați cartofii. Aparatul este echipat cu un gratar din otel inoxidabil. Scoateți carnea și puneți cartofii pe fundul vasului. Introduceți grătarul din oțel inoxidabil și puneți carnea pe el. Coaceți încă. Carnea se va rumeni și cartofii se vor găti sub ea. La final se presara patrunjel verde tocat.  Servește cu salata ta crudă preferată. Poftă bună !!!

Ingrediente Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

1.2 kg spata de caprior

100 ml ulei floarea soarelui

1/2 lingurita boia dulce de ardei

1/2 lingurita pudra ghimbir

1/2 lingurita rozmarin uscat

1/2 lingurita boia afumat spaniola

2 linguri otet mere infuzat cu afine

2 foi dafin

1 fir usturoi verde

1 kg cartofi

1 legatura mica patrunjel

sare

piper negru macinat

Categorii