Sufle de dovlecei

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufle de dovlecei

Se curata dovleceii si se dau pe razatoare, se storc; separat se sparg ouale si se bat, se rade branza telemea, se amesteca bine cu oualele se adauga laptele si smantana sareaza se pipereaza, se adauga mararul tocat si cimbru, dupa care se adauga dovleceii Se unge o forma de jena cu unt se pune compozitia si inainte sa se bage la cuptor se mai sparge un ou si se unge pe deasupra pentru a prinde culoare aurie si se adauga parmezanul. Cand se scoate de la cuptor se poate adauga deasupra o lingura de smantana. Se serveste cu salata de varza rosie, si se orneaza cu o frunzulita de verdeata si felii de praz. Pofta Buna,

Ingrediente Sufle de dovlecei

-4 dovlecei

2-3 oua

200 gr de branza parmezan

marar

cimbru

2 cepe potrivite

150 gr de smantana

200-300 ml lapte

Categorii