Supa-crema de sampanie pentru Revelion

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa-crema de sampanie pentru Revelion

1.Se rad de coaja lamaile, apoi se extrage sucul celor 3 lamai. 2.Se fierbe scortisoara cu cuisoarele, cu sucul de lamaie, cu putina apa (cca.2 linguri) si cu 2 linguri de zahar. Se incalzeste sampania si se adauga sucul rezultat din fierberea ingredientelor de mai sus. 3.Se prepara bulgarii de spuma:se bat albusurile spuma cu restul de zahar,se adauga coaja rasa de lamaie, apoi se iau cu lingura bulgari de spuma si se fierb in apa .Se scot cu spumiera si se pastreaza pana la servire. 4.Se amesteca praful de budinca cu amidonul si putina apa rece pana acestea se uniformizeaza si se introduce compozitia in supa de sampanie.Se amesteca, se pune pe foc mic si se lasa sa se ingroase putin. Se varsa in boluri de portelan, se orneaza cu bulgari de spuma si frunzulite de lamaita.

Ingrediente Supa-crema de sampanie pentru Revelion

(pentru 12 portii):

3 sticle de sampanie

6 linguri praf de budinca de vanilie

10 linguri amidon alimentar

10 cuisoare

15 linguri zahar

8 albusuri

2 bucati scortisoara

3 lamai

frunze de lamaita pentru decor

Categorii