Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini
Reteta culinara Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini
INGREDIENTE
Ingrediente Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini
Pentru praz:
5 tulpini praz, spalate bine si tocate
3 lingurite unt
3 catei de usturoi, tocati
cateva crengute de cimbru
1 pahar mic de vin alb
sare/piper
500 ml supa de pui bio
12 fasii Parma ham
Pentru tagliatelle:
500 grame foi de lasagna proaspete
faina
2 maini parmeazan ras plus extra pentru servit
Pentru pangratatto:
Cateva ciuoerci porcini uscate
sare/piper
ulei de masline
2 catei de usturoi
1 crenguta rozmarin
1/2 ciabatta, mai veche sau pesmet