Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini

Reteta culinara Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini

 

INGREDIENTE
Pentru praz: 5 tulpini praz, spalate bine si tocate 3 lingurite unt 3 catei de usturoi, tocati cateva crengute de cimbru 1 pahar mic de vin alb sare/piper 500 ml supa de pui bio 12 fasii Parma ham Pentru tagliatelle: 500 grame foi de lasagna proaspete faina 2 maini parmeazan ras plus extra pentru servit Pentru pangratatto: Cateva ciuoerci porcini uscate sare/piper ulei de masline 2 catei de usturoi 1 crenguta rozmarin 1/2 ciabatta, mai veche sau pesmet

Ingrediente Tagliatelle cu praz si pangratatto crocant cu porcini

Pentru praz:

5 tulpini praz, spalate bine si tocate

3 lingurite unt

3 catei de usturoi, tocati

cateva crengute de cimbru

1 pahar mic de vin alb

sare/piper

500 ml supa de pui bio

12 fasii Parma ham

Pentru tagliatelle:

500 grame foi de lasagna proaspete

faina

2 maini parmeazan ras plus extra pentru servit

Pentru pangratatto:

Cateva ciuoerci porcini uscate

sare/piper

ulei de masline

2 catei de usturoi

1 crenguta rozmarin

1/2 ciabatta, mai veche sau pesmet

Categorii