Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume
Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume
Ne plac mult tartele și plăcintele sărate, iar această tartă cu carne tocată, mozzarella și legume, a fost foarte apreciată și devorată rapid, caldă, cu ketchup pe deasupra. Mie mi-a plăcut în mod deosebit stratul de legume cu mozzarella, iar data viitoare voi adăuga mai multe legume și mai multă mozzarella.
Ingrediente Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume
Aluat de tartă:
1 ou
125 g smântână( 12% grăsime)
125 g unt( 82% grăsime)
375 g făină
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
puțină sare
oregano
cimbru
busuioc
piper
Pentru umplutură:
1 kg carne tocată( vită+ porc)
1 ceapă roșie
1 morcov
4 grăunți de usturoi
1 lingură pastă de roșii cu ardei copt
50 ml ulei
sare
piper
busuioc
cimbru
oregano
câteva fire de pătrunjel verde
1 ou + 1 albuș
150 g mozzarella
câteva frunze de busuioc verde
2 roșii
1 dovlecel
1 ardei gras
1 gălbenuș de ou pentru uns aluatul
chimen