Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume

Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume

 

Ne plac mult tartele și plăcintele sărate, iar această tartă cu carne tocată, mozzarella și legume, a fost foarte apreciată și devorată rapid, caldă, cu ketchup pe deasupra. Mie mi-a plăcut în mod deosebit stratul de legume cu mozzarella, iar data viitoare voi adăuga mai multe legume și mai multă mozzarella.  

Ingrediente Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume

Aluat de tartă:

1 ou

125 g smântână( 12% grăsime)

125 g unt( 82% grăsime)

375 g făină

1/2 linguriță bicarbonat de sodiu

puțină sare

oregano

cimbru

busuioc

piper

Pentru umplutură:

1 kg carne tocată( vită+ porc)

1 ceapă roșie

1 morcov

4 grăunți de usturoi

1 lingură pastă de roșii cu ardei copt

50 ml ulei

sare

piper

busuioc

cimbru

oregano

câteva fire de pătrunjel verde

1 ou + 1 albuș

150 g mozzarella

câteva frunze de busuioc verde

2 roșii

1 dovlecel

1 ardei gras

1 gălbenuș de ou pentru uns aluatul

chimen

Categorii