Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaita

Reteta culinara Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaita din categoria Oaie. Cum sa faci Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaita

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaita

 

Ce nu v-am povestit eu de la intalneala noastra cu Mihaela, a fost ca nu v-am povestit despre gradina ei. Dupa cum am observat cu totii, Mihaela foloseste multe plante aromatice, verdeturi proaspete si toate sunt din gradina ei. Pentru ca are multe plante aromatice in gradina nu se putea sa nu plec cu cateva plante din gradina ei:)) Pentru prima oara am descoperit lamaita si pe loc m-am indragostit de ea. Imi place aceasta planta, la fel ca si menta, pentru aroma si parfumul ei. Va aduc o mancare tare gustoasa, facuta incet la cuptor, cu o carne foarte frageda care se desprinde usor de pe os si cu cartofi noi, deabia aparuti in piete...Este ideal a se gati mancarea la CrockPot, daca aveti:))

Ingrediente Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaita

1 pulpa de ied

3-4 linguri ulei de masline

3 legaturi ceapa verde

2 legaturi usturoi verde

sare si piper proaspat rasnit dupa gust

2 cani apa calda

1 kg cartofi noi(de preferat sa fie mici)

1 mana buna de frunze proaspete de menta si lamaita

Categorii