Tocana de legume
Reteta culinara din categoria Mancaruri de post. Specific Romania. Cum sa faci Tocana de legume
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana de legume
Tocana de legume este o foarte gustoasă mâncare de post, dar și de toate zilele. Cu toate acestea, adeseori ceea ce se vede în farfurie, sau în oală nemulțumește, pentru că nu se ține cont de câteva reguli simple și elementare pentru reușita acestui preparat. Și anume: ingredientele trebuie adăugate în oală în funcție de punctul lor de fierbere, nu toate odată, legumele nu se taie mărunt și preparatul nu se fierbe îndelung, mai mult decât trebuie. În cazul în care aceste tips-uri simple sunt ignorate, rezultatul muncii în bucătărie va fi un terci, poate nu neapărat fără gust, dar sigur neplăcut la vedere.
Ingrediente Tocana de legume
1 dovlecel
3 morcovi
1 pătrunjel
1/2 țelină
1 ardei gras verde
1 ardei capia
1 ceapă albă
1 ceapă roșie
4 cartofi
250 grame de mazăre proaspătă (nefiartă)
2 roșii
2 căței de usturoi
ulei de floarea soarelui
sare
piper
cimbru