Tort capuccino

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort capuccino

Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul apoi galbenusurile.Separat se amesteca faina cu cacao si ness-ul,se adauga in compozitie si se amesteca cu o lingura usor de jos in sus.Se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor la foc mediu. Crema:se freaca galbenusurile cu zaharul pe aburi pana se ingroasa,se ia de pe foc si se pun pliculetele de capuccino,se freaca margarina si se adauga treptat compozitia cand s-a racit. Sirop:se amesteca toate ingredientele, se fierbe pana la dizolvarea zaharului,se lasa la racit si se insiropeaza blatul taiat in doua. Se umple cu crema si se orneaza cu frisca dupa imaginatia fiecaruia

Ingrediente Tort capuccino

Blat:7 oua,150 gr zahar,120 gr.faina,1 lingura cacao,1 lingura ne

Crema:3 galbenusuri,5 plicuri capuccino,200 gr zahar,1 pachet margarina

Sirop:400 ml.apa,esenta de rom,200 gr zahar

Ornare: frisca

Categorii