Tort Pascal sarat

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort Pascal sarat

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit. Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, cipercile cu ceapa, 1 ou si 2 ling.de gris…ca sa nu lase lichid. Se aseaza pasta sfoglia (aluatul foietaj) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras. Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute. Se poate manca calduta sau rece. Pofta buna!

Ingrediente Tort Pascal sarat

1 pasta sfoglia rotunda (aluat foitaj)

1 cutie de riccotta de 250 g / cutia (sau crema de zamatise sarata)

1 cutie de champignon

1 ceapa verde

150 g sunca taiata cubulete subtiri

2 oua

2 linguri gri

sare

piper

cascaval ra

Categorii