Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval
Reteta culinara Tortellini (bicolori) de casa, cu ciuperci si cascaval din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval
Ideea pentru aceasta reteta mi-a dat-o Costel, aratandu-mi niste poze superbe cu preparate cu paste. Acela a fost si momentul in care m-am hotarat sa particip la concursul cu ingredient secret, chiar daca nu facusem niciodata tortellini de casa, iar din comert luasem o singura data. Se munceste destul de mult la realizarea acestor tortellini ( trebuie sa alocati cateva ore preparatului :D ) , dar merita fiecare minut petrecut pentru pregatirea lor de la zero. Cel putin, varianta mea cu cascaval si ciuperci a iesit delicioasa ! :X Merita probata ! :X Pentru garantarea rezultatelor zic sa urmati intocmai pasii prezentati mai jos, sa nu folositi prea multa umplutura pentru ca tortellini vor pocni la fierbere, sa lucrati rapid pentru a evita uscarea si ruperea aluatului la modelare.
Ingrediente Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval
2 oua
190 g faina
un praf de sare
1 lingurita suc de sfecla rosie ( optional )
un borcan cu galbiori in saramura
150 g cascaval
150 g cascaval
250 ml de smantana lichida
1 ceapă potrivit de mare
2 linguri de ulei
nucsoara (optional)
verdeaţă tocată (pătrunjel, busuioc)