Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid
Reteta culinara Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid
Reteta este una foarte simpla, dar absolut delicioasa. Ingredientele de calitate fac acest meniu sa deschida apetitul gurmanzilor, dar si al celor ce iubesc branzeturile. Caci despre ele este vorba astazi… Branza Praid am descoperit-o intamplator in magazine cautand de fapt parmezan. Avem si noi parmezanul nostru, branza asta grasa si alintata cu vin. Nu ramane decat sa o incercati, este absolut divina!!! Reteta de azi va ia cel mult 15 minute sa o faceti cap-coada,pentru ca tortellini sunt de fapt niste paste cu umplutura in mijloc. Eu le-am avut gata preparate, primite de la oarece prieteni mutati pe meleaguri italienesti. Se gasesc cu usurinta si la noi, deci reteta va este la indemana… Cantitatile nu trebuie sa fie exacte, eu nici nu le-am masurat, nici nu le-am cantarit. Aasa ca am sa vi le dau cu aproximatie.
Ingrediente Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid
2 pumni tortellini
Cam tot atatea ciuperci champinion
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 lingura unt gras aromatizat(usturoi, chivas, patrunjel, busuioc, sare, piper)
Fulgi de chili, sare dupa gust
50 gr branza Praid cu vin
100 ml smantana pentru gatit