Tortellini cu perisoare si sos gongorzola
Reteta culinara din categoria Tortellini. Specific Italia. Cum sa faci Tortellini cu perisoare si sos gongorzola
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tortellini cu perisoare si sos gongorzola
,, Tortellini con polpette e salsa al gongorzola " pe italieneste. Este la moda sa dai denumiri cat mai sofisticate, doar asa ne putem etala stiinta si ...snobismul culinar. Succesul este fulminant. Nu stiu pe unde am vazut eu reteta, posibil in ceva video. Pot doar sa va spun ca merita preparata. Reteta din ciclu,din dragoste -pentru tortellini:D.
INGREDIENTE
Ingrediente Tortellini cu perisoare si sos gongorzola
250 gr tortellini
500 gr carne tocata amestec vita-porc
1 lingura condiment uscat oglio,alio e peperoncino [patrunjel, usturoi si ardei iute ]
2 oua
1 cartof crud razuit
1 ceapa mica rosie tocata marunt
2 linguri pesmet -prezemollo[ pentru iubitorii limbii italiene ]
2 linguri unt
2 linguri ulei masline
1lingura faina alba
100 ml lapte
100 gr gongorzola picanta
100 gr cascaval afumat
sare
pudra de chilli
2 crengute de busuioc verde