Tort....pentru tata

Instructiuni de preparare Tort....pentru tata
A mai facut si crema la plic pentru ca ma saturasem de mixat unt si a considerat ca va fi prea gretos cu toate cremele de unt. La cremele de unt a lasat untul la temperatura camerei, a topit pe baie de aburi ciocolata in frisca lichida si cand s-a racit a adaugat-o in unt mixand incontinuu. Nu a insiropat blaturile ca sunt destul de firave si cred ca se destrama.
Omuletul l-a facut din pasta de lapte praf, reteta ce a gasit-o pe blogul lui Lili.A folosit o punga de lapte praf de 130 g se energizant cat sa se faca pasta. A iesit ca o pasta nici tare nici moale.
A folosit si ceva coloranti sa pot sa-i fac cateva chestii. Casuta e facuta din biscuiti cu nuttela sa-i pot lipi.A invelit-o cu pasta de lapte praf si acoperisul l-a facut din pasta de zahar, tot de la Lili.Pasta de zahar se face din zahar pudra, o cana si o lingura de miere.
Tot aici mai punem si o lingurita de gelatina incalzita pe baie de aburi si framantam. A acoperit tortul cu frisca pe care am facut-o verde cu ajutorul colorantilor. Sincer nu e vreo minune dar faptul ca l-am facut e conteaza mai mult decat orice alt tort de la cofetarie.
Ingrediente Tort....pentru tata
crema 1:
1 pachet de unt
150 ml frisca lichida
200g ciocolata neagra
crema 2:
1 pachet de unt
150 ml frisca lichida
150 g ciocolata alba
crema 3:
1 pachet crema la plic cu aroma de lichior
200 ml lapte dulce
crema 4:
1 pachet frisca
150 ml lapte