Ulei picant

Iti place sa adaugi ulei picant pe pizza in loc de ketchup? Noi avem solutia si ti-l poti pregati singur cu usurinta: ulei de masline, ardei iuti, usturoi, cimbru si ... gata! Succes garantat ;-)

Timp de preparare 5 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ulei picant

Taiati catelul de usturoi in jumatate. Intr-o sticla, adaugati ardeii iuti, catelul de usturoi si crengutele de cimbru.

Turnati uleiul de masline in sticla si inchideti. Macerati aproximativ 30 de zile intr-un loc uscat, departe de lumina, inainte de utilizare

Este gata, il poți oferi sau doar pastreaza-l pentru petrecerile cu pizza!

Ingrediente Ulei picant

250 ml ulei de masline

3 ardei iuti

1 catel de usturoi

2 crengute de cimbru

Categorii