Oberlausitzer Biokarpfen

Crapii din regiunea Oberlausitz sunt printre cei mai ecologici pești de apă dulce de crescătorie. Iazurile naturale din Oberlausitz, la granița Germaniei cu Polonia și Cehia, au fost folosite pentru piscicultură încă din Evul Mediu. Un accent deosebit este pus pe conservarea biodiversităţii plantelor şi animalelor din şi în jurul acestor iazuri. Crapul se hrănește în principal cu alimente naturale din iazuri, cum ar fi puricii de apă sau peștii mici. Această dietă sănătoasă asigură un gust deosebit, pește de înaltă calitate. Crapii organici sunt puțini la număr, așa că au mult spațiu de locuit în habitatele lor din iaz și sunt capabili să găsească mai multă hrană naturală. Crapul organic poate fi ceva mai mic decât crapul neecologic la aceeași vârstă, dar are, de asemenea, mai puțină grăsime și este mai aromat decât crapul „convențional” cultivat în mod natural, datorită dietei lor naturale. Acest crap de crescătorie are puține grăsimi, un conținut scăzut de colesterol și este bogat în proteine. În plus, conține o varietate de minerale precum calciu, magneziu și fier, făcându-l o alegere nutritivă pentru o dietă sănătoasă.

Origine: Saxonia

Categorie: Crap

Taguri

Retete Oberlausitzer Biokarpfen