Rouladen

Rouladen sunt rulouri tradiționale germane de carne umplute cu o varietate de ingrediente. Se servesc mereu insotite de un sos cremos. Rulourile sunt de obicei făcute cu fripturi de vită lungi și subțiri, care sunt măcinate, asezonate generos și acoperite de obicei cu un strat de muștar german ascuțit, care le aromă și menține carnea suculentă și fragedă. Umplutura tradițională din interiorul ruladenului include de obicei fâșii subțiri de slănină și murături feliate, dar există multe combinații regionale diferite care ar putea include morcovi, ceapă sau pâine. Fripturile sunt de obicei rulate în bușteni mici și asigurate cu scobitori. Rouladenul se prăjește scurt pe toate părțile, apoi se fierbe într-un amestec aromat de vin și bulion de legume sau de carne. Același bulion, îngroșat în mod obișnuit cu făină, este de obicei folosit ca bază pentru un sos catifelat care însoțește rulourile.Spätzle , diferite legume sau cartofi fierți moi pot fi servite ca garnituri cu acest clasic german. Chiar dacă se crede că numele rulada derivă din francezul rouler , care înseamnă a rula , această delicatesă este considerată a fi un fel de mâncare german autentic.

Origine: Germania

Categorie: Fel de Vită

Taguri

Retete Rouladen