German Pilsner

German Pilsnereste un lager ușor, cu gust curat, care a fost modelat după soiul ceh omonim. Este preparat din malț de orz și are în mod obișnuit o amărăciune de hamei înflorită, pe bază de plante și picant, care este echilibrată cu o coloană moderată de malț. Primele băuturi care au fost marcate ca Pilsner german au fost introduse în anii 1870 și, deși pilsnerul ca stil a apărut pentru prima dată în orașul ceh Plzeň (Pilsen), a fost creat de un bavarez Josef Groll. În general, se spune că o versiune germană separată a fost perfecționată în urma celui de-al Doilea Război Mondial și a introducerii tehnicilor moderne de fabricare a berii, precum și a utilizării hameiului local. În comparație, Pilsul german este de obicei mai deschis la culoare, corp și amărăciune de hamei. De asemenea, tinde să fie mai uscat și mai crocant decât versiunile boeme. Acest stil de bere este o combinație prietenoasă cu mâncarea, care se potrivește bine cu mâncăruri picante și copioase, precum și cu carne la grătar, cârnați,

Origine: Germania

Categorie: Stil de bere

Taguri

Retete German Pilsner