Ardei umpluti cu orez in sos de rosii la Crock-Pot

Reteta culinara Ardei umpluti cu orez in sos de rosii la Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Ardei umpluti cu orez in sos de rosii la Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ardei umpluti cu orez in sos de rosii la Crock-Pot

 

INGREDIENTE
7-8 ardei grasi 1 ceapa 1 morcov mic 120 gr ciuperci feliate din conserva 1 lingura ulei 1 cescuta orez patrunjel verde 1 conserva rosii cuburi sare piper negru Curatam legumele, Ceapa o tocam fin, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Intr-o tigaie in uleiul incins punem morcovul si ceapa si presaram putina sare. Lasam legumele sa se inmoaie usor, adaugam ciupercile, apoi orezul. Stingem cu 1 1/2 ceasca (aceeasi cu care am masurat orezul).Fierbem la foc mic pana apa este absorbita in totalitate.Adaugam piper, patrunjel verde tocat fin si omogenizam. Scoatem cotoarele ardeilor grasi, pe care i-am spalat anterior. Presaram un praf de sare in ei si ii umplem cu compozitia de orez. Punem rosiile in vasul aparatului Crock-Pot. Asezam ardeii si completam cu 100 ml apa. Pornim aparatul pe functia High pentru aproximativ 3 ore. Presaram deasupra patrunjel verde. Servim ardeii ca fel principal de post sau ca garnitura langa un gratar

Ingrediente Ardei umpluti cu orez in sos de rosii la Crock-Pot

7-8 ardei grasi

1 ceapa

1 morcov mic

120 gr ciuperci feliate din conserva

1 lingura ulei

1 cescuta orez

patrunjel verde

1 conserva rosii cuburi

sare

piper negru

Categorii