Budincǎ/ flan cu cafea

Reteta culinara Budincǎ/ flan cu cafea din categoria Retete diabetici. Specific Franta. Cum sa faci Budincǎ/ flan cu cafea

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Budincǎ/ flan cu cafea

 

Un flan delicios fără complexe pentru că fără gluten și low carb. https://www.blogulluicatalina.com/2021/07/budinca-flan-cu-cafea-fara-gluten-low.html sau video: https://youtu.be/uVZgD97Uoqc

3 oua 2 pachete de cafea instant Nes (4 gr) 45 g îndulcitor natural eritritol 5 picaturi de indulcitor stevia cu vanilie 130 gr de mascarpone 20 gr faina de cocos 15 cl lapte de cocos neindulcit 2 pătrate de ciocolată neagră 90%.

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

Intr-un bol sau robot de bucatarie, bate ouale cu indulcitorii. 

Adăugați cafeaua, mascarpone și făina de cocos și amestecați. 

Adăugați laptele de cocos. Se toarnă într-o formă de tort din silicon (20 cm). 

Se gatesc la bain-marie 30 de minute la 180°C. Am lasat apoi la cuptor.

Se coace când lama cuțitului iese curată.

Se lasa sa se raceasca si se da la frigider 3-4 ore. 

Se scoate din tava, se decoreaza cu ciocolata neagra si se serveste.

Ingrediente Budincǎ/ flan cu cafea

3 ouă

2 pachetele de cafea instant Nes (4 gr)

45 gr îndulcitor natural eritritol

5 picături de indulcitor stevie cu vanilie

130 gr de mascarpone

20 gr făină de cocos

15 cl lapte de cocos neindulcit

2 pătratele de ciocolată neagră 90%

Categorii