Budincǎ/ flan cu cafea
Reteta culinara Budincǎ/ flan cu cafea din categoria Retete diabetici. Specific Franta. Cum sa faci Budincǎ/ flan cu cafea
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Budincǎ/ flan cu cafea
Un flan delicios fără complexe pentru că fără gluten și low carb. https://www.blogulluicatalina.com/2021/07/budinca-flan-cu-cafea-fara-gluten-low.html sau video: https://youtu.be/uVZgD97Uoqc
3 oua 2 pachete de cafea instant Nes (4 gr) 45 g îndulcitor natural eritritol 5 picaturi de indulcitor stevia cu vanilie 130 gr de mascarpone 20 gr faina de cocos 15 cl lapte de cocos neindulcit 2 pătrate de ciocolată neagră 90%.Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Intr-un bol sau robot de bucatarie, bate ouale cu indulcitorii.
Adăugați cafeaua, mascarpone și făina de cocos și amestecați.
Adăugați laptele de cocos. Se toarnă într-o formă de tort din silicon (20 cm).
Se gatesc la bain-marie 30 de minute la 180°C. Am lasat apoi la cuptor.
Se coace când lama cuțitului iese curată.
Se lasa sa se raceasca si se da la frigider 3-4 ore.
Se scoate din tava, se decoreaza cu ciocolata neagra si se serveste.
Ingrediente Budincǎ/ flan cu cafea
3 ouă
2 pachetele de cafea instant Nes (4 gr)
45 gr îndulcitor natural eritritol
5 picături de indulcitor stevie cu vanilie
130 gr de mascarpone
20 gr făină de cocos
15 cl lapte de cocos neindulcit
2 pătratele de ciocolată neagră 90%