Rondele cu piept de pui si spanac

Reteta culinara din categoria Retete diabetici. Specific Romania. Cum sa faci Rondele cu piept de pui si spanac

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rondele cu piept de pui si spanac

 

 Acest preparat este o dietă. Un fel de mâncare dur: D, pentru oameni „mari”. Fara ulei, fara grasimi, fara prajire!!!

150 gr piept de pui 50 gr dovlecel 20 gr ardei rosu 1 catel de usturoi sare, piper, boia de ardei, patrunjel verde - dupa gust 1 ardei verde 150 gr spanac fiert sotat cu 1 catel de usturoi si cateva felii de ceapa verde + sare si praf de nucsoara Spanacul se pune la fiert în apă clocotită. Scurge spanacul si amesteca-l cu usturoiul si cateva felii de ceapa verde. Se condimenteaza cu sare si praf de nucsoara. Pieptul de pui se taie bucati si se amesteca impreuna cu feliile de dovlecel, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel si condimente. Sarati. Tăiați ardeiul verde în felii de aproximativ 1,5 cm. Feliile de ardei sunt umplute cu carne tocată. Este presat intre palme. Pune aceste inele în tigaia de teflon care a fost încălzită. Antrenamentul a luat contur pe parcurs. Am observat că nu vor pătrunde eficient. Ardeau mai mult. Am pus deasupra 100 ml apa si am acoperit cu un capac. Procesul de pregătire a fost mai rapid. Am primit inele gustoase fără să fiu uscat. Erau chiar suculenți, probabil din cauza dovleceilor dar și din cauza „aburirii”! Serviți feliile de pui cu spanac verde amestecat. Spanacul poate fi diluat după dorință cu apă. Poftă bună !!!

Ingrediente Rondele cu piept de pui si spanac

150 gr piept pui

50 gr zucchini

20gr ardei rosu

1 catel usturoi

sare, piper , boia , patrunjel verde - dupa gust

1 ardei verde

150 gr spanc fiert sotat cu 1 catel usturoi si cateva rondele de ceapa verde + sare si nucsoara pudra

Categorii