Desert budinca flan cu cafea
Reteta culinara din categoria Retete diabetici. Specific Franta. Cum sa faci Desert budinca flan cu cafea
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert budinca flan cu cafea
Un flan delicios fără complexe pentru că fără gluten și low carb. https://www.blogulluicatalina.com/2021/07/budinca-flan-cu-cafea-fara-gluten-low.html sau video: https://youtu.be/uVZgD97Uoqc
3 oua 2 pachete de cafea instant Nes (4 gr) 45 g îndulcitor natural eritritol 5 picaturi de indulcitor stevia cu vanilie 130 gr de mascarpone 20 gr faina de cocos 15 cl lapte de cocos neindulcit 2 pătrate de ciocolată neagră 90%.Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Intr-un bol sau robot de bucatarie, bate ouale cu indulcitorii.
Adăugați cafeaua, mascarpone și făina de cocos și amestecați.
Adăugați laptele de cocos. Se toarnă într-o formă de tort din silicon (20 cm).
Se gatesc la bain-marie 30 de minute la 180°C. Am lasat apoi la cuptor.
Se coace când lama cuțitului iese curată.
Se lasa sa se raceasca si se da la frigider 3-4 ore.
Se scoate din tava, se decoreaza cu ciocolata neagra si se serveste.
Ingrediente Desert budinca flan cu cafea
3 ouă
2 pachetele de cafea instant Nes (4 gr)
45 gr îndulcitor natural eritritol
5 picături de indulcitor stevie cu vanilie
130 gr de mascarpone
20 gr făină de cocos
15 cl lapte de cocos neindulcit
2 pătratele de ciocolată neagră 90%