Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot

Reteta culinara Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot

 

Pentru mine este o combinatie irezistibila, este o tocanita tare buna, cu un usor gust de mustar, iar daca este preparata la slow cooker Crock-Pot, e si mai buna!

Ingrediente Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot

300 g pulpa de porc

4 buc ciuperci champignon

2 buc ceapa alba

1 morcov potrivit

5 lg ulei de floarea soarelui

2-3 lg faina

sare si piper dupa gust

2 lg faina

2 lgt mustar

50 ml lapte

1 lg smantana (optional)

Categorii