Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot

Reteta culinara Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot
Pentru mine este o combinatie irezistibila, este o tocanita tare buna, cu un usor gust de mustar, iar daca este preparata la slow cooker Crock-Pot, e si mai buna!
Ingrediente Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot
300 g pulpa de porc
4 buc ciuperci champignon
2 buc ceapa alba
1 morcov potrivit
5 lg ulei de floarea soarelui
2-3 lg faina
sare si piper dupa gust
2 lg faina
2 lgt mustar
50 ml lapte
1 lg smantana (optional)